Norsk Megling FFS


GOLFPROSJEKTER

Det er i de senere årene bygget mange golfbaner i landene omkring Middelhavet. Kjente golfbanedesignere har tegnet mange flotte baner som harmonerer med den omkringliggende naturen. Vi har valgt å presentere de beste prosjektene som i tillegg til flotte golfbaner har plassert de tilhørende boligene harmonisk inn i landskapet med en arkitektur som passer til omgivelsene. De fleste golfprosjektene tilbyr i tillegg mange aktivitetstilbud, flotte utenomhus-områder med svømmebasseng og tennisbaner. Du sparer mye tid og penger ved å bruke oss som din megler!

Dette er kun noen av våre golfprosjekter bruk søkeknappen for  EIENDOMSSØK øverst for å velge i våre spesifikke områder.

Link til golfbaner i Europa - Klikk her    

discount prescription coupons coupons cialis prescription drugs discount cards

PGA Catalunya Resort, Costa Brava, Spania. Beliggende i naturskjønne omgivelser og kan tilby moderne eneboliger, rekkehus og leiligheter. Hovedmålet til arkitektene i dette prosjektet har vært å oppnå en harmonisk integrasjon av både boliger og golfbaner slik at disse passer inn i det naturlige landskapet og samtidig beholder privatlivet både når det gjelder golfspillerne og boligeierne. Boligene er plassert ved to 18-hulls golfbaner av ypperste klasse. Den ene golfbanen, Stadium Course kalles den beste golfbanen i hele Spania, og tredje best i kontinental Europa, samt én av topp 100 i verden.

selegilin bivirkninger selegilin rezeptfrei selegilin biverkningar

Les Domaines de Saint Endréol Golf & Spa, Roquebrune, Frankrike Eneboliger, rekkehus og leiligheter beliggende ved golfbanen i vakre og grønne omgivelser. Les Domaines de Saint Endréol Golf & Spa ligger mellom Cannes og St.Tropez, med Provence som et nydelig bakteppe.  Her kan man nyte et 2000 m2 stort og lekkert SPA-anlegg, restaurant, 18-hulls golfbane, to tennisbaner, m.m. Golfbanen er en av de penest anlagte banene i verden, og har nydelig utsikt over elven Endre og fjellene ved Roquebrune sur Argens. Ca. 20 min. kjøretur til St. Raphael og strendene på den franske riviera. 

Las Colinas Golf & Countryclub, Costa Blanca, Spania - Leiligheter, rekkehus og villaer. Boligene er moderne, har høy standard og 24 t vakthold. Mange fordeler, blant annet beach-club og flott 18-hulls golfbane samt at klubben har ideelle lokaliteter til konferanser, o.l. Beachklubben tilbyr privat strand, infinitypool og barnebasseng, i tillegg til garderobe og kafe. Området er på 330 hektar og ligger mellom åsene, med kort vei til sjøen.  Beliggende i Campoamor, Orihuela Costa, syd for Alicante. Området er kjent for sine flotte golfbaner og mange sandstrender.

kamagra 100 kamagra 100 kamagra
how much does abortion cost where to get an abortion pill teen abortions
domperidon wirkung halsbrandnyfodt.site domperidon rezeptfrei